неделя, 23 август 2015 г.

Фактори за успех в картата



Юпитер и Стрелец създават късмет. Успехът е нещо различно от късмета. Свикнали сме да смятаме късмета за неочакван, немъчен дар свише, а успеха - за резултат от упорит труд или нещо, което планираме и за което работим. Няколко фактора в картата могат да обещаят успех. 



Възлите в ъгловите домове (1, 4, 7 и 10) са добро предзнаменование. Открила съм, че и северният, и южният възел в десети дом се отразяват добре на успеха. Добър вариант е и наличието им в първи и седми дом. 

Седми дом говори за покровителство и когато там има възел, човекът има много постоянни клиенти или бизнесът му върви добре. Например един терапевт на свободна практика е зависим от това да има много пациенти, които да го препоръчват на други хора. Наличието на който и да било възел в седми дом обещава много постоянни клиенти.

Когато възлите, които са точки на съдбата, се намират в ъгловите домове, успехът е неизбежен. Ако клиентът има северен възел в десети дом, неговата съдба е да има добра кариера. Много пъти се е случвало мои клиенти да имат чудесна кариера, дори против волята си. Това е най-удивителното нещо, което може да се види. Те просто винаги се озовават на правилното място в точното време и успехът в кариерата им се поднася на тепсия.

Северният възел до някъде прилича на Юпитер, а южният - на Сатурн. И двата са доста добри за успеха и постиженията. Докато влиянието на северния възед подобно на Юпитеровото, е по- очевидно, а на южния, подобно на Сатурновото, може да забави нещата, не смятам, че който и да било от двата ограничава успеха.


 Установила съм, че клиенти със северен възел в десети дом и южен в четвърти не са задължително мотивирани да се издигнат в кариерата си. В миналите си прераждалия те са били човекът зад кулисите или онзи, който се е грижил за дома. Знаят как да градят дом и семейство, но не им допада да правят кариера. Обаче ако го решат, нещата ще им се подреждат много лесно, защото процъфтяващата кариера е тяхна съдба. Разбира се, говоря за незасегнати възли, с добри аспекти.

Имам една чудесна история за клиент, който има северен възел в десети дом и южен - в четвърти. Той се ожени за жена, която вече имаше страхотна кариера. Неговата съпруга пътуваше много, така че клиентът ми беше доволен да си седи у дома и да се занимава с гледане на децата и домакинството. Беше адвокат, но правото не му допадаше особено. Започна работа в компания за недвижими имоти и съпругата му го подкрепи. С Уран в първи дом и Луна във Везни този господин притежава огромен чар. Не след дълго стана суперзвезда, мултимилионер. Успехът му бе неимоверен.

Южният възел показва онова, което човекът умее да прави, а северният - какво трябва да научи. Ключът е да се поддържа равновесие между двете. Така че когато имат южен възел в десети дом, хората инстинктивно знаят как да градят кариера. Вероятно в предишни прераждалия за тях кариерата е стояла на първо място. Онова, което трябва да правят в този живот, е да имат дом и семейство. Това е основната им задача, но те не искат да си стоят постоянно вкъщи. Дълбоко в себе си те желаят да са навън и да правят кариера, защото това е, което умеят да правят. В този живот обаче съдбата им е да градят и дом и семейство, не само процъфтяваща кариера.

Когато са застрашени, хората се оттеглят към южния си възел. Когато усещат, че не могат да се справят с дадена напрегната ситуация, те се връщат към поведението, което е познато и естествено за тях. Един свещеник беше мой клиент от години. Той имаше северен възел в десети дом и южен - в четвърти. Вратите се отваряха лесно пред него, той направи много стойностни неща и придвижването му нагоре в църковната йерархия ставаше с лекота.

След това в неговата църква стана скандал, който не го засягаше пряко, но дълбоко го разстрои и отврати. Когато дойде при мен за консултация, му казах: „Зная какво си направил - хукнал си презглава към дома да се скриеш?“. Той отвърна: „Да, така направих“. Просто зарязал всичко, върнал се в родния си град и останал там два месеца. 


Когато кариерата му (северен възел в десети дом) била застрашена, той избягал да се скрие у дома си (южен възел в четвърти), където се чувствал удобно и в безопасност. Казах му: „Знаеш ли, можеш да останеш там само за малко. Ще трябва да се върнеш към кариерата си, защото дори да не го искаш, ще станеш епископ или нещо подобно“. И той се върна. Не зная дали е станал епископ, но когато последно чух за него, постигаше големи успехи в църквата. Очевидно съдбата му бе да изгради изключителна кариера като свещеник.

Юпитер в десети дом определено сочи успехи, както и Стрелец на върха на десети дом. Също така виждам доста хора с квадрати от десети дом да вършат наистина добри неща, защото именно там се реализира напрежението и енергията им. (Като казвам „квадрати от Десети дом“, имам предвид, че планетите в десети дом образуват квадрати). Може да има блокажи и забавяния, но трудолюбието се отплаща. Слънце, Юпитер, северен или южен възел с добри аспекти в десети дом улесняват значително успехите в кариерата.

0 коментара:

Публикуване на коментар