неделя, 23 август 2015 г.

Какво е Вашето призвание според планетите?

Ако не идва при вас, за да научи нещо за взаимоотношения или пари, клиентът ще ви пита за кариерата си. За такива със силен десети дом или силен управител на десети дом, или много планети в десети дом, кариерата ще бъде основният интерес. Клиентът със земен знак в десети дом ще изпитва неспирен стремеж да се развива в кариерата. Когато там има Лъв, човекът ще чувства нужда да блести и печели признание. Ако е Скорпион, ще е съсредоточен главно в кариерата си. 

Кардиналните знаци в Медиум цели вдъхновяват хората към предприемачество. Някои от най-големите щастливци в кариерата са хората, които имат Стрелец в десети дом, с Юпитер в добър аспект. На тях професионалните успехи просто им падат от небето. 


Клиентът може да иска да стане президент на „Дженерал мотърс“, но при повечето хора това никога няма да се случи. Така че астрологът трябва да им помогне Да се насочат към реалистични стремежи. Понякога консултирането на клиенти е тънка работа.

Десети дом определя мотивацията на човека и стремежа му да прави кариера. Моят стил беше да се опитвам да мотивирам хората да достигнат най-големия си потенциал. Опитвам се да ги насърчавам по-скоро към нови пости- жения, отколкото към улягане. Десети дом описва онова, което сте склонни да правите по отношение на кариерата си. Планети в десети дом като показатели за призванието. 

Слънцето в десети дом или като управител на десети дом показва, че човекът иска да бъде драматична, централна фигура и да е блестящ в кариерата си. Луната в десети дом означава, че клиентът работи добре с обществеността, но кариерата му може да претърпи много промени. 

Меркурий, свързан с десети дом, дава на човека склонност към преподавателска, лекторска, писателска дейност или някакъв друг аспект на общуването. 

Венера във връзка с десети дом често насочва към професия, свързана с красотата, красивите неща, разкрасителната индустрия, вътрешен дизайн или моден дизайн, професия на модела, козметологията или изкуствата. 

Марс в десети дом насочва човека към кариера в армията, полицията или медицината. Виждала съм лекари, които имат Марс в десети и Сатурн в първи дом. Това често е лекарският „знак“. 

Юпитер е просто добрият стар късмет по отношение на кариерата. Юпитер в десети дом често поставя човека на точното място в точния момент. Ако обаче тази планета е засегната, човекът ще е прекален оптимист и ще има нереалистични очаквания.

Сатурн във връзка с десети дом може да означава много добър успех в кариерата. В повечето случаи това са хора, които работят в правителството или корпоративните структури. Може да има известно подтискане в областта на кариерата или пък закъсняване на признанието, а в някои отделни случаи изобщо няма да дойде.

Уран във връзка с десети дом е добър за астролозите, практикуващите алтернативно лечение, пилотите и работещите в телевизията, а също и за хора с други професии. Обикновено в някой
момент от живота ще има неочаквана смяна на кариерата и внезапни възходи и спадове.

Нептун в десети дом може да бъде истинска магия. Той може да даде на човека невероятен чар и магнетизъм и се среща често при особено завладяващи актьори, актриси и обществени фигури. Две от най-известните икони на своето време, Мерилин Монро и Джаки Кенеди, са с Нептун в десети дом. Обаче трябва да се внимава, тъй като ако Нептун е засегнат, човекът може да стане обект на скандали. Що се отнася до кариерата, тя може да бъде в лечителските изкуства, във филмовия бизнес, във фармацевтичната или химическата промишленост, в музиката, фотографията или танца. Джаки Кенеди е имала Нептун в десети дом в Скорпион, затова е била редактор.

Плутон върху, в или във връзка с десети дом предизвиква дълбока психологическа нужда от власт и успех и човекът ще преследва неотклонно целите си. Имам клиентка с Плутон в десети дом, която е психоложка и за известен период от време изпълняваше някакви тайни задачи за Пентагона. Останалите ми клиенти, които са агенти на ФБР или ЦРУ, имат Скорпион или Плутон в тясна връзка с десети дом. Много пъти човекът може да започне с една кариера, а след това да преживее някаква метаморфоза и да се захване с нещо съвсем различно. Всъщност при наличие на много от всяка от планетите от по-висока октава, намираща се във връзка с десети дом, клиентът може да започне с една кариера и след това да премине на друга.

0 коментара:

Публикуване на коментар