събота, 15 ноември 2014 г.

Лунни възли


В момента на раждането на всеки човек северният лунен възел е разположен в определен знак и дом. Неговата позиция може да се установи с помощта на таблицата в началото на книгата и след това главата, която се отнася за знака, в който е вашият северен възел, ще ви даде информация и конкретни насоки, които ще ви помогнат да реализирате пълния си потенциал. 

За по-голяма пълнота аз ви препоръчвам да прочетете и главата, която се отнася до положението на възела по дом, което може да получите от астролог или от компютърна рождена карта. Знакът, в който се намира северният възел, определя промените, които
трябва да направите в своя характер. А домът показва онези изживявания, които помагат на човек да стигне до своята нова психологическа завършеност.

Според мен домът е поне толкова важен колкото н знакът. Позицията по дом разкрива сцената, на която се усвояват житейските уроци. Например, ако северният лунен възел е в Рак, в 11 дом, вие се учите да разбирате и да изразявате своите чувства като използвате енергията, която идва от взаимоотношенията ви с приятели, и да се движите по течението (11 дом); ако северният лунен възел е в Овен, в 4 дом, това означава, че ако осъзнаете своите инстинктивни импулси (4 дом), вие можете да откриете и да изразите кой сте всъщност (Овен).

0 коментара:

Публикуване на коментар